Hangyacsalétek 3db/csomag

1.290 Ft

Leírás

A hangyák elleni védekezés a szabadban
A hangya a legapróbb és legszorgalmasabb rovarok egyike. Gyors szaporodásuknak köszönhetően tömegesen jelennek meg a kertekben.  Az ellenük való védekezés a hétköznapi emberek számára komoly kihívást jelent, pedig megszabadulni tőlük korántsem lehetetlen. Az eredményes hangyairtás alapfeltétele, hogy ne csak a látható rovarok eltávolítására törekedjünk, hanem az egész boly kiirtására.

Kerti hangyák irtására.
A tudományosan kikísérletezett szer olyan csalogató- és tápanyagokat tartalmaz, amelyeket a hangyák kedvelnek. A szer egy rendkívül keserű anyagot, Bitrex-et tartalmaz, amely segít megakadályozni, hogy az emberek és a háziállatok véletlenszerűen fogyasszanak a termékből.

Használati utasítás:
A csalétket tartalmazó műanyag állomás felső záró részét a jelölés mentén vágja le. Az állomás hátoldalán lévő ragasztókorongról húzza le a védőfóliát, majd ennek segítségével vízszintes vagy függőleges helyzetben rögzítse a csalétek állomást egy alkalmas felületen a hangyák vonulási útvonalán. Porózus, málló vakolatra ne ragassza fel! A csalétek állomást úgy ragassza fel, hogy a nyílása felülre vagy oldalra kerüljön, ügyelve arra, hogy a csalétek ne szóródjon ki!
A tartós hatás érdekében célszerű a csalétekállomást hosszabb ideig egy helyen használni. A szer alkalmazásával egyidőben más rovarirtó szert, vegyszereket ne használjon, mert ez ronthat a csalétek hatásfokán. A csalétket a nedvességtől óvni kell! Amennyiben azt tapasztalja, hogy a hangyák nem látogatják a csalétket, helyezze az állomást más helyre. A szer fáraóhangyák ellen nem hatékony, erre a célra a PROTECT fáraóhangyairtó csalétket ajánljuk.

Hangyacsalétek 3db/csomag