Makita LM001JM101 48cm 64Vmax Li-Ion BL fűnyíró 1×4,0Ah (BL6440)

309.950 Ft

EZ A TERMÉK KIZÁRÓLAG ÜZLETÜNKBEN SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL VÁSÁROLHATÓ MEG.

Dombóváron a kiszállítás ingyenes!

Elfogyott

Cikkszám: 86234 Kategória: Címke:

Leírás

Termékleírás:
Az akkumulátoros gépek üzemideje hasonlóan az elektromos autók hatótávjához a felhasználás módjától függően nagymértékben változik.
Az általunk megadott egy töltéssel kezelhető felület mérete az ideális esetre vonatkozik.
A fűnyíró ideális lakóövezetekben – közterületeken – pihenő területeken való fűnyírásra. 3 az 1-ben: fűvágás – mulcsolás – levélgyűjtés. Három üzemmódban működik. Normál mód: alkalmazása nagy igénybevételt igénylő feladatoknál ajánlott – túl nőtt fű – sűrű gyep vágása – levelek gyűjtése. Soft-no-load mód: a fordulatszám automatikusan változik a terhelés függvényében. Ennek megfelelően energiát tudunk megtakarítani a levágott fű sűrűségének – magasságának és a felhasználó tolási sebességének megfelelően. Csendes mód: alacsony terhelésnél ideális a kisebb zajkibocsátás miatt. A fűnyíró állítva is tárolható – összehajtogatható. A magasságállítás 10 fokozatban történhet – a tolókar magassága két fokozatban. Biztonsági kulccsal a véletlen indítás miatt – IP4X szabványnak megfelelő vízálló képesség. Akkumulátor védelem túlterhelés
túlmerítés és túlhevítés ellen.

Felhasználói előnyök
Vezeték nélküli összecsukható fogantyú a gyors és kompakt tároláshoz
10-lépcsős vágási magasság állítás 20 mm-től 100 mm-ig.
A műanyag vágóasztal könnyű kialakítást tesz lehetővé, hogy növelje a irányíthatóságot az ívekben, az előkészítésben, a tárolásban és egyebekben.
IPX4 minősítés, fröccsenésálló
3 az 1-ben üzemmódok mulcsozás, oldalkidobás és hátulkidobós (fűgyőjtős) üzemmód

Makita LM001JM101 48cm 64Vmax Li-Ion BL fűnyíró 1×4,0Ah (BL6440)