AL-KO Fűnyírőtraktor Solo R7-65.8 HD (127487)

617.500 Ft

EZ A TERMÉK KIZÁRÓLAG ÜZLETÜNKBEN SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL VÁSÁROLHATÓ MEG.

Dombóváron a kiszállítás ingyenes!

Elfogyott

Cikkszám: 84921 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Fokozatmentes hidrosztatikus hajtómű
Rendkívül agilis mozgású ráülős fűnyíró ideális a közepesméretű gyepfelületek nyírásához.
Erőteljes B&S Series 950 E motor
Könnyen elérhető, ergonomikus vezérlőelemek.
Központi vágási magasság állítás
Kompakt készülék. A teljes szélessége mindössze 80 cm
Kényelmes gyűjtő ürítés a teleszkópos fogantyúval.
akusztikus jelzés a gyűjtő telítődésekor

Manőverezhetőség és hosszú élettartam: ez az R 7-65.8 HD AL-KO fűnyíró ígérete. Ideális partner közepes méretű, tereptárgyakkal tűzdelt kertek számára.

A Rider R 7-65.8 HD ráülős fűnyíró

Kicsi, de egyszerre finom és mozgékony. A Rider R 7-65.8 HD ráülős fűnyíró egy általános célú fűnyíró, a közepes vagy tereptárgyakkal tűzdelt kertekben. Kis átjárószélesség csak 80 cm – ideális a kert bejáratához. A kényelmes ülés a jó fogású kormánykerékkel és a kezelőszervek könnyű használatával nagy kényelmet biztosít. A kezelőszervek könnyedén, kis erővel működtethetők. A Rider R 7-65.8 HD nem hagy semmit gyepen. A vágóház erős szívóereje maradéktalanul tölti meg a gyűjtőkosarat.

A Rider R 7-65.8 HD műszaki adatai

A 62 cm-es vágási szélességgel és mindössze 93 cm-es fordulási sugárral az R 7-65.8 HD könnyedén és agilisen manőverezhető. Tökéletesen alkalmas szűk átjárókkal rendelkező kertek fűnyírásához. A ráülős fűnyírót egy 4 kW-os B&S Series 950 E típusú motor hajtja, amely elérheti a 6 km/h sebességet előre és 3 km/h sebességet, amikor hátrafelé halad. A vágási magasság 4 lépésben állítható, központilag, 25 mm és 75 mm között. A hidrosztatikus hajtóműnek köszönhetően fokozatmentesen szabályozató a haladási sebesség. A méretes fűgyűjtő könnyen kiüríthető a teleszkópos karral, és a készülék akusztikusan jelzi, ha gyűjtő tele van. Csapágyazott kerekek biztosítják a zökkenőmentes haladást.

AL-KO Fűnyírőtraktor Solo R7-65.8 HD (127487)