AL-KO SUB10000 szivattyú 112823

26.900 Ft

Cikkszám: 25088 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Robusztus, 450 watt teljesítményű búvárszivattyú tiszta vízhez
A szabadalmaztatott állítható szivattyútalpnak köszönhetően rendkívüli mértékű horizontális szivattyúzás kb. 3 mm-ig
Úszó kapcsolóval – a szivattyúzás automatikusan elindul
Erős szivattyúzási teljesítmény: maximum 8000 l/óra és maximum 7 méter emelőmagasság
10 m-es kábel a csomagban
Az AL-KO SUB 10000 DS Comfort búvárszivattyúval a medencék, ciszternák, kutak vagy elárasztott pincék különösen alapos vízelvezetése már nem jelent problémát.

A praktikus integrált hordozófogantyúnak és a mindössze 5,5 kg körüli alacsony súlynak köszönhetően a tiszta víz szivattyú mozgatható módon vagy helyben is használható a víz eltávolításához. Kompakt méreteinek (18,7 x 19,0 x 29,3 cm), illetve a rendkívül tartós műanyag háznak és a hosszú élettartamú szivattyúmotornak köszönhetően ideális medencék vagy esővíztartályok szivattyúzására is.

A szabadon állítható szintkapcsolóval a szivattyú be- és kikapcsolásának kapcsolási pontjai gyorsan és egyszerűen beállíthatók különböző magasságokra. 450 wattos teljesítményével és 8000 l/óráig terjedő sebességével a kiszivattyúzás és az átvitel nagyon rövid idő alatt megvalósul. A SUB 10000 DS Comfort tiszta vízhez használt búvárszivattyú úszókapcsolóval van felszerelve, és az automatikus szintszabályozásnak köszönhetően automatikusan elindítja a szivattyúzási folyamatot. Legfeljebb 5 méteres mélységig tud lemerülni. A szivattyú kimenete 1,25 coll, ami körülbelül 41,9 mm-nek felel meg. A 90° fokos könyökcsatlakozás univerzális csatlakozódarabbal és kombinált csatlakozósapkával rendelkezik, amelyek segítségével az összes kereskedelemben kapható tömlőméret csatlakoztatható.

Megjegyzés: A búvárszivattyú nem alkalmas ivóvíz esetén történő használathoz, csak ipari víz és 35 °C alatti klór tartalmú víz esetén (úszómedencéknél). Nem használható sós vízben, agresszív vegyszerekkel szennyezett vagy homokot tartalmazó vízben sem.

AL-KO SUB10000 szivattyú 112823