Tangit Fix lt. javítószalag 3m

3.190 Ft

Jellemzői:
• magas tapadóerő
• extrém rugalmasság
• azonnali javítás és tömítés
• akár 4 bar nyomásnak is ellenáll

Cikkszám: 80178 Kategóriák: ,

Leírás

Alkalmazási terület:

A Tangit Fix It javítószalag repedt, eltört, hibás csövek és vezetékek helyi szivárgásainak azonnali megszüntetésére szolgál. Alkalmazható szivárgó radiátorcsövek, wc-csövek, lefolyók, mosógép csövek, csapok, tömlők javítására. Nedves felületeken is megtapad, alkalmazható bel és kültérben egyaránt. Egyszerűen használható. Magas hő, UV- és esőállósággal rendelkezik, ennek köszönhetően – 54 °C -tól + 260 °C-ig terjedő hőmérséklet mellett alkalmazható a csövek javítására. Akár nyomás alatt lévő csöveken is használható. Kiválóan tapad saját felületén is. Utólag könnyen levágható, eltávolítható. Alkalmazás:
1. A ragasztandó felületnek tisztának és elválasztó hatású anyagoktól mentesnek kell lennie. A leváló szennyeződéseket, vízkövet előzetesen el kell távolítani.
2. Húzzon le 5-10 cm-es csíkot a tekercsről, majd távolítsa el a hátulján található védőfóliát.
3. Illessze a ragasztandó felületre, majd szorosan nyomja rá, hogy kellőképpen megfeszítve rá tudja tekerni.
4. Legalább 12-szer tekerje körbe az adott felüleleten a megfelelő tömítettség érdekében.

Fontos információk:
Nyomás alatt lévő tömítés max. 90 °C-ig. Maximális tömítettség és szilárdság 24 óra elteltével. Vágható. Akár 4 bar nyomásnak ellenáll (min. 12-szeri áttekerés után.)

Egyéb információk:
A ragasztómaradványt nem szabad a szennyvízhálózatba és természetes vizekbe juttatni. A göngyöleget csak akkor tegye a hulladékgyűjtőbe, ha teljesen üres és nem tartalmaz anyagmaradványokat.
A munkakörülmények és a ragasztandó anyagok sokfélesége miatt, a munka megkezdése előtt feltétlenül végezzen próbaragasztást.

Összetétel: szilikonbázisú tömítőszalag
Hőállóság: -54°C – +260°C
Tárolás: száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.

Tangit Fix lt. javítószalag 3m