Telephely bővítés és technológia fejlesztés a BF-TRADE Kft.-nél

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00420

A BF-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz támogatási rendszeréhez benyújtott „Telephely bővítés és technológia fejlesztés a BF-TRADE Kft.-nél” című, GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00420 azonosítószámú támogatási kérelmét a Pénzügyminisztérium, mint Támogató 69 013 314 Ft összegű, feltételesen vissza nem térítendő támogatásra érdemesnek ítélte 70 %-os támogatási intenzitás mellett.

A fejlesztés célja a vállalkozás megnövekedett forgalmához igazodva a műszaki-technikai háttér modernizálása, az infrastrukturális feltételeinek fejlesztése, valamint az eszközállományának korszerűsítése. A vállalkozás további dinamikus fejlődéséhezhez
versenyképességéhez és további növekedéséhez szükséges a 7200 Dombóvár, Köztársaság utca 17. szám alatti üzlet bővítése. A projekt keretében a jelenlegi épület területéhez kapcsolódva, 258 nm-es növeléssel bővül az épület. Klímák kerülnek beszerelésre az üzlethelyiség klimatizálása céljából és megújuló energiaforrást hasznosító technológiaként az épület melegvíz ellátását és fűtésrásegítést biztosító, Drainback napkollektoros rendszer kerül telepítésre. Technológiai fejlesztés céljából a társaság eszköz beruházásokat hajt végre, melyek javítják a tevékenységének hatékonyságát.

Beszerzésre kerül:

  • 1db Shopguard elektronikus áruvédelmirendszer
  • 1db Shopguard elektronikus árkijelző rendszer
  • 1db elektromos üzemű gyalogkíséretű targonca
  • 1db Strautmann BP28 hulladéktömörítő berendezés
  • 1db Epson WorkForce multifunkcionális nyomtató.


A vállalkozás informatikai rendszerének bővítése keretében beszerzésre kerül 3 db asztali gép, 1db HP notebook, 2db HP PROBOOK, 1db DELL notebook.
A cég stratégiai és üzleti tervezési tanácsadás bevonásával kívánja a jövőbeli működését még hatékonyabbá tenni, célja, hogy stratégiájának alakítása, jövőbeni beruházásai üzleti számításokkal és szélesebb körű tanácsadási támogatással is alátámasztottak legyenek.
A vállalati infokommunikációs rendszer fejlesztése céljából beszerzésre kerül a Microsoft365 irodai szoftver egy felhő alapú táv- és csoportmunka támogató megoldás, amely Innovatív Office-appokkal, intelligens felhőszolgáltatásokkal és világszínvonalú biztonsággal segíti a munkavégzést. A beszerzendő szoftver hatékonyságnövelő és költségcsökkentő megoldásokkal egyszerűsíti a vállalat informatikai rendszerét.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.08.31.