Abus lakat 727ti/35b 564291

2,490 Ft

Cikkszám: 19420 Kategóriák: ,

Leírás

Az ABUS biztonsági szakértői által tervezett TITALIUM™ lakatok új dimenziót képviselnek a biztonság terén! Innovatív anyagból készülnek, nagy biztonságot nyújtanak, mindemellett súlyuk lényegesen kisebb.
A TITALIUM™ anyaga könnyű alumínium ötvözeten alapul, ami robusztussága mellett könnyűségével is szembetűnő. Akárcsak a repülőgépgyártásban, az ABUS is két lényeges tulajdonsággal látta el a TITALIUM™ lakatokat: maximális stabilitás és csekély súly. Ez az innovatív megoldás a termék megjelenésében is tükröződik – a TITALIUM™ sorozat minden tagja nemesacél kivitelű.

A TITALIUM™ a jövő anyaga

A TITALIUM™ sorozat új referenciát jelent a lakatgyártás területén. A sárgarézből készült klasszikus lakatokhoz képest a TITALIUM™ lakatok ugyanolyan biztonsági szintet nyújtanak miközben 30%-kal kisebb a súlyuk. Az innovatív lakatok vonzó alternatívát nyújtanak mindenütt, ahol a biztonsági szempontok mellett a súly is lényeges. A TITALIUM™ sorozat a biztonságos, innovatív lakatok új generációját jelenti!
A TITALIUM™ lakat család három terméksorozatával különböző méretekben elérhető, az egyedi biztonsági követelményekhez igazodva. A 80TI a TITALIUM™ család zászlóshajója, a 727TI (64TI) a fősorozat, és az 726TI (54TI) pedig belépő sorozat. A TITALIUM™választékkal az ABUS sokféle biztonsági megoldást nyújt mind a magáncélú, mind az üzleti és ipari felhasználás területén. A termékcsaládot a 90RK/50 szervizlakat, valamint a TITALIUM™ 86-os sorozat teszi kerek egésszé, ami 80 milliméteres kengyelével lehetővé teszi, hogy az egymástól távollévő reteszelési pontokat – például rögzítőszemeket – is össze lehessen kötni egymással.

TITALIUM™ – erős, könnyű, innovatív.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Abus lakat 727ti/35b 564291” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük