AL-KO Classic 3.82 SE (112856)

46,900 Ft

Cikkszám: 25084 Kategóriák: , , Címke:

Új fejlesztésű Universal motorral szerelt, könnyű és kompakt elektromos AL-KO fűnyíró. A magas fordulatszámú fűnyírómotor miatt jobb a fűnyírás minősége, és intenzitása. A fűnyíróház geometriája miatt a kerekek külső széléig nyírja a füvet, falak mellett sem maradnak fűszálak.

Az új motor lehetővé tette a fűnyíró minden eddiginél jobb súlyelosztását, amitől könnyebb tolni, jobb a fordulékonysága, és a fűnyírás közbeni egyenes úttartása. A  kis, de sok igazító vágást igénylő gyepekhez ajánlott, de már nagyobb területek fűnyírására is jól használható kertigép. Fűnyírás közben közel kell menni a fa tövéhez, vagy a kertítés széléhez? Kerülgetni kell a dísznövényeket, virágágyásokat? Ez a fűnyíró a megoldásaz ilyen helyzetekre! És persze a nők számára is remek választás, a kis súly miatt könnyű a fűnyírás.

Biztonsági kapcsolóval szerelt, ami probléma esetén azonnal leállítja a fűnyírót. Tolókarja összehajtható, így kis helyen tárolható, illetve könnyen szállítható, ha a telken, vagy a nagyinál kell füvet nyírni. A középső fülénél fogva lehet megemelni a fűnyírót, és a jó súlyelosztás miatt olyan könnyen lehet vinni, mint egy nagyobb táskát.

Kettő az egyben funkció:

  • Fűnyírás, hagyományos módon fűgyűjtő nélkül, ekkor a fűnyíró hátrafelé egy csíkba rendezi a levágott füvet.
  • Fűgyűjtés, a fűnyíró a fűgyűjtőbe gyűjti a levágott füvet.

A fűnyíró vágásmagassága tengelyenként állítható. A fűnyírókereket egyszerűen le lehet venni a tengely végéről, a tengely újra átfűzni a fűnyíróház alacsonyabb vagy magasabb furatán, a kereket visszapattintani a helyére és már kész is. Három vágási magasság állítható be a fűnyírás igényei szerint.

Az AL-KO Classic 3.22 SE fűnyíróval megegyező tulajdonságú, de növel teljesítményű és vágószélességű. Súlya csak kis mértékben nagyobb, ez nem befolyásolja jelentősen a fűnyírás közbeni fordulékonyságát.

Műszaki Adatok 

Fűnyíró teljesítmény1400W
Fűnyíró vágásszélesség38 cm
Vágásmagasság állítástengelyenként állítható, három fokozatban.
Vágásmagasság20-40-60 mm
Fűgyűjtő37L, műanyag
FűnyíróházPP műanyag, időjárásálló
Fűnyírókerekek140 mm elöl, 160 mm hátul
Fűnyírásra ajánlott terület500 m2
Fűnyíró súlya13 kg