Milwaukee Lépcsős fúró M6-M32 48899332

39,990 Ft

Cikkszám: 85914 Kategóriák: , Címke:

A lépcsős fúrók ideálisak a következő anyagok fúrásához: – Vastartalmú és színesfém lemezek, profilok és csövek. – Réz, vörösréz és alumínium. – Rozsdamentes acél. – Műanyagok. – Maximális anyagvastagság: 4 mm – A szerszám élettartamának megőrzéséhez hűtőfolyadék használatát javasoljuk.

Alkalmazása: – Villanyszerelés: fúrás panelokban és szekrényekben tömszelencék installálásához. – Vízvezetékek, fűtés, klíma és szellőzés: szerelőnyílások a vezetékeken végzett műveletekhez és a telepítéshez. – Fémmegmunkálás / gyártás: különböző átmérőjű furatok kialakítása és kiszélesítése. – Járműipar: kábelszerelési furatok (mobiltelefonok, antennák, vezetékek átvezetése). – Karbantartási és felújítási tevékenységek: különböző alkalmazások, méretek és furatok megnagyobbítása.

A lépcsős fúrók előnyei a hagyományos fúrókkal szemben: – Egy fúró többféle átmérőjű furatot képes készíteni – Több lehetőség, időmegtakarítás! – Legjobb módja a már létező furatok kiszélesítésének. – Pontosabb, mint a csigafúrók, és vastag magjának köszönhetően kevésbé hajlamos a törésre. – Pontosabb pozícionálás és kisebb elmozdulás, mert a fúróhegybe integrált központosító hegy azonnal megkezdi a fúrást. – A nyílások sorjamentesek, kevesebb ráfúrás szükséges. – Műanyag fúrásánál nincs repedés.