Ajánlat!

Wolfcraft LC600 laminált parketta vágó 6937000

15,990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 34490 Kategória: Címke:

Wolfcraft LC600 laminált parketta vágó

A Wolfcraft LC 600 laminált parketta vágó ideális nagyobb területek szalagparketta fektetési munkáknál. Alkalmas mindenfajta kereskedelmi forgalomban lévő laminált padló és hangszigetelő lemez vágásához. Olyan laminált padlóhoz is használható amelyek lépészajcsökkentő réteggel rendelkeznek. 5 – 11 mm vastagságú és max. 465 mm széles parketta lemezek vágásához.

Könnyű, kényelmes, gyors és szakszerű laminált parketta fektetést tesz lehetővé. Nincs zavaró por a vágás során. Roncsolásmentes vágás a jól megtervezett vágóélnek köszönhetően. A vágóél biztosítja a roncsolásmentes és megcsúszás nélküli vágást. Szinte harapja az anyagot, szép vágás még a nútoknál is. Tiszta vágási él a dekoroldalon.

A jól megtervezett, speciális ívű, kopásmentes penge mindig a megfelelő szögben vág, ezért kis erővel, könnyen vághatunk. Hosszú élettartam. Kiváló minőségű alumínium ház – a Wolfcraft LC600 könnyű és erős. Széles, csúszásgátló felülettel ellátott talpak – biztonságosan és stabil szerkezet. A Wolfcraft vágógép könnyen szállítható, kompakt méretű.

Szögvágásokhoz 0-180°-ig és hosszirányú vágásokhoz. (ekkor vegyük le a derékszögű ütközőt.) Gyors és pontos vágás 90°-os szögben az állítható ütközőnek köszönhetően. Az ütközőt megfordítva vághatunk 45°-os szögben. Korlátozás nélküli hosszirányú vágás.

Az úgynevezett Hold-down funkció (leszorítást jelent) segíti a kés kiemelését a vágás után, ha a kés elakad leszorítja az anyagot. Hold-down – a támasztófelületen lévő karmok tökéletesen megfogják a padlót, a speciálisan kiképzett és ívelt penge a laminált oldalon szép, roncsolásmentes vágást eredményez.

Mérete: 636 x 201 x 186 mm
Súlya: 2 kg